Nina

Nina

Nina er min yngste skapelse men var den første til å bli publisert i filmform! Novelle og film for barn.

Les mer
Nona

Nona

Nona er mitt eldste arbeide. Jeg har hatt følge med henne i mange år, og håper jeg en dag får publisert henne. Nona er en fortelling innen sjangeren Fantacy, der jeg har frie tøyler og selv skaper min egen verden

Les mer
Kristin

Kristin

Kristin har jeg arbeidet med i rykk og napp. Hun er en krevende jente, fordi hun ikke har rot i Fantasy-miljøet. Pga dette krever det at jeg gjør min jobb med bakgrunnshistorien

Les mer
Homepage / Podcast / Podcasten så langt
Blomster paa graven av Jonas Lie Stenen av Olaf Bull Synnøves sang av Bjørnstjerne Bjørnson Jeg har sett BBC Miniserie Anna Karenina fra 1977 Litteraturens betydelse Jeg har lest En reise til jordens indre av Jules Verne. Jeg har lest Kong Salomons Miner av H. Rider Haggard Jeg har lest Nilens Dronning av H. Rider Haggard. Jeg har lest Dødsgrottene ved Kôr av H. Rider Haggard Jeg har lest Tordivelen flyr i skumringen av Maria Gripe Jeg har lest Agnes Cecilia – En selsom historie av Maria Gripe Jeg har lest Skygge-gjemsel av Maria Gripe Jeg har lest Skyggenes barn av Maria Gripe Jeg har lest …Og de hvite skyggene i skogen av Maria Gripe Jeg har lest Skyggen over Steinbenken av Maria Gripe Jeg har lest Ravnejenta av Torill Thorstad Hauger En lang vinter gir seg. Rita reflekterer over «Det angår også deg» av Arnold Jacoby og Herman Sachnowitz Automatskrift. Automatskrift fra 2013 Yes. Skjerp dere! SKJERP DERE! Hvil i fred, Jahn. Takk for musikken. Shakespeare er fortsatt en innspirasjon Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Virginia Woolf Quote Godt sagt Jeg har begynt med Bullet journal Jeg har lest Robinson Crusoe av Daniel Defoe…igjen! Språk er facinerende Jeg har lest Anna Karenina av Leo Tolstoy Når man er historie-nerd : Yuki-onna Ikke alle skjønnheter har en penn Sannheten bakom «Solens sønn og Månens datter» Gratulerer med morsdagen! En replengdes avstand Hva vil jeg oppnå med å skrive? Beskyttet: Kezan og Prinsen – Del fire Beskyttet: Kezan og Prinsen – Del tre Gjenreisningen av Finnmark Ingen ord Om å få en «eureka» opplevelse mens man skriver Beskyttet: Kezan og Prinsen del 2 Beskyttet: Kezan og Prinsen revidert, del 1 The Dark Crystal Dette fenomenet som kalles skrivetørke Når «legender» går i tusen knas Kezan og Prinsen Hvil i fred, Margit Musikk til inspirasjon Automatskrift Automatskrift Vi har mistet Minken Fosheim Jeg har lest Anne Franks dagbok..igjen. Dagens bok-craving If I Can Stop One Heart From Breaking – Dagens dikt Sommerlesning – er du med? Jeg har lest Stormens Vandrer av Dan Hörning Noen dager elsker man kjæresten sin mer enn andre dager. John Michelet er død Jeg har lest Svärdspel i Hadarlon av Dan Hörning En Hustavle Sagaen om Isfolket – Podden del 23..og en halv?! Sagaen om Isfolket – Podden del 23 Sagaen om Isfolket – Podden del 22 Sagaen om Isfolket – Podden del 21 Sagaen om Isfolket – Podcast del 20 Podcasten så langt Sagaen om Isfolket – Podden del 19 Sagaen om Isfolket – Podden del 18 Sagaen om Isfolket – Podcast del 17 Sagaen om Isfolket – Podcast del 16 Bokgasmisk! Sagaen om Isfolket – Podden del 15 Sagaen om Isfolket – Podden del 14 Sagaen om Isfolket – Podden del 13 Sagaen om Isfolket – Podden del 12 Sagaen om Isfolket – Podden del 11 True story Sagaen om Isfolket – Podden. Del 10 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 9 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 8 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 7 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 6 Sagaen om Isfolket – Podden. Del fem Sagaen om Isfolket. Podden, del fire Sagaen om Isfolket – Podden. Del tre Sagaen om Isfolket – Podden. Del 2 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 1 På lista over lesestoff Lang vei tilbake På ønskelista Når glorien falmer Biblioteket i Ljusdal endelig åpent igjen!

Podcast

Podcasten så langt

Jeg nærmer meg halvveis i podcasten om Sagaen om Isfolket. Og hva synes jeg så langt?

Foruten en noe humoristisk kobling til vildvitrorna i Ronja Røverdatter (Takk for den, Anna 😀 ) sier du? Foruten å sprute kaffe på tastaturet av de vittige kommentarene som flyr mellom Dan og Anna innimellom?

Jeg stortrives med podden. De par første episodene var preget av litt barnesykdommer med lyden. La for all del ikke dette avskrekke dere fra å lytte videre forbi de første episodene. Det blir bedre, og tross knepp og hopp i lyden innimellom er poddens første episoder svært underholdende.

Både Dan og Anna er innbitte Isfolks-fan, og har virkelig lagt ned mye tid og arbeide på arbeidet med poddene. Manus som går til helsike fordi de sporer av på sidespor, vittige kommentarer, gråting på toget, alt slikt kommer frem. Og det er helt fantastisk for meg.

Lydproblemer til tross, det ligger faktisk enormt mye arbeide bak hver episode. Gjennomlesing av bøkene minst to ganger i forkant av å podde, skape manuskript på de viktige saker man skal ta opp, alt dette tar mye tid. Spille dette inn, klippe det sammen og slike ting, alt dette tar tid. Og dette er gjort kun fordi de hadde lyst, og tok seg tiden til det. Dette er noe de gjør på grunn av sin brennende interesse for nettopp Sagaen om Isfolket.

Kommentarene henger løst hos denne Duoen, og jeg sitter av og til og småflirer for meg selv mens jeg hører på. Jeg kan ikke fatte at jeg ikke kom i gang med å høre på den før? Har jeg noen unnskyldning? Egentlig ikke, foruten en hel del private saker som stilte seg i veien for meg energimessig. Men selv om jeg henger etter så det gir ekko i veggene på dette hører jeg nå i det minste på NÅ, og luksusen nå er at jeg ikke må vente fjorten dager på neste avsnitt 🙂

Om du liker Sagaen om Isfolket, og om du har lest alle bøkene, jeg anbefaler deg å lytte til podcasten. Har du ikke lest bøkene på svært lenge kanskje du får en liten oppvekker av interesse? Har du aldri lest bøkene må jeg advare deg om at det nok er litt spoiler å høre på den før du leser bøkene, de går ganske detaljert inn i handlingen og avslører fortløpende saker som kanskje ødelegger den første leseopplevelsen litt så jeg anbefaler deg å enten høre på eller lese bøkene før podcasten. Deretter kan du lytte og se om du er enig i Dan og Anna mens de harselerer, har morro og kaster vittige kommentarer. Søk opp Margit Sandemo-kanalen på Youtube, eller Sagan om Isfolket podcast på Itunes! Og dere? Gi dem en par stjerner der også? 🙂

Post a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.