Nina

Nina

Nina er min yngste skapelse men var den første til å bli publisert i filmform! Novelle og film for barn.

Les mer
Nona

Nona

Nona er mitt eldste arbeide. Jeg har hatt følge med henne i mange år, og håper jeg en dag får publisert henne. Nona er en fortelling innen sjangeren Fantacy, der jeg har frie tøyler og selv skaper min egen verden

Les mer
Kristin

Kristin

Kristin har jeg arbeidet med i rykk og napp. Hun er en krevende jente, fordi hun ikke har rot i Fantasy-miljøet. Pga dette krever det at jeg gjør min jobb med bakgrunnshistorien

Les mer
Homepage / Podcast / Podcasten så langt
Når «legender» går i tusen knas Kezan og Prinsen Hvil i fred, Margit Musikk til inspirasjon Automatskrift Automatskrift Vi har mistet Minken Fosheim Jeg har lest Anne Franks dagbok..igjen. Dagens bok-craving If I Can Stop One Heart From Breaking – Dagens dikt Sommerlesning – er du med? Jeg har lest Stormens Vandrer av Dan Hörning Noen dager elsker man kjæresten sin mer enn andre dager. John Michelet er død Jeg har lest Svärdspel i Hadarlon av Dan Hörning En Hustavle Sagaen om Isfolket – Podden del 23..og en halv?! Sagaen om Isfolket – Podden del 23 Sagaen om Isfolket – Podden del 22 Sagaen om Isfolket – Podden del 21 Sagaen om Isfolket – Podcast del 20 Podcasten så langt Sagaen om Isfolket – Podden del 19 Sagaen om Isfolket – Podden del 18 Sagaen om Isfolket – Podcast del 17 Sagaen om Isfolket – Podcast del 16 Bokgasmisk! Sagaen om Isfolket – Podden del 15 Sagaen om Isfolket – Podden del 14 Sagaen om Isfolket – Podden del 13 Sagaen om Isfolket – Podden del 12 Sagaen om Isfolket – Podden del 11 True story Sagaen om Isfolket – Podden. Del 10 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 9 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 8 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 7 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 6 Sagaen om Isfolket – Podden. Del fem Sagaen om Isfolket. Podden, del fire Sagaen om Isfolket – Podden. Del tre Sagaen om Isfolket – Podden. Del 2 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 1 På lista over lesestoff Lang vei tilbake På ønskelista Når glorien falmer Biblioteket i Ljusdal endelig åpent igjen! Et Hjem – Av Henrik Ibsen Om å skrive dagbok Bibliotek igjen snart! Kilder for fakta Bakgrunnsarbeide er så viktig Automatskrift Japansk bokinnbinding Ville bare dele denne med dere Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 6 De hellige hulers land Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 5 Klippehulens folk Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 4 Steppevandring Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 3 Mammutjegerne Jens Bjørneboe – Uten en tråd Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 2 Hestenes dal Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 1 Hulebjørnens klan Hva gjør en bok til en bra bok? Automatskrift Lag din egen notatbok Automatskrift Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 47 Er det noen der ute? Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 46 Det svarte vannet. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 45 Legenden om Marco Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 44 Den onde dagen 10 feil forfattere gjør Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 43 Et streif av ømhet Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 42 Stille før stormen Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 41 Demonenes fjell Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 40 Fanget av tiden Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 39 Rop av stumme røster Rita reflekterer over sagaen om Isfolket – Bok 38 Skjulte spor Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 37 Skrekkens by Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 36 Trollmåne Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 35 Vandring i mørket Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 34 Kvinnen på stranden Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 33 Nattens demon. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 32 Hunger. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 31 Fergemannen Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 30 Utysket Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 29 Lucifers kjærlighet Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 28 Is og ild. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 27 Skandalen Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 26 Huset i Eldafjord Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 25 Engel med svarte vinger Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 24 I jordens dyp Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 23 Våroffer Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 22 Demonen og jomfruen Rita reflekterer over Sagaen om isfolket – Bok 21 Djevelkløften Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket- Bok 20 Ravnens Vinger Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 19 Dragens tenner Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 18 Bakom fasaden Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 16 Galgeblomsten

Podcast

Podcasten så langt

Jeg nærmer meg halvveis i podcasten om Sagaen om Isfolket. Og hva synes jeg så langt?

Foruten en noe humoristisk kobling til vildvitrorna i Ronja Røverdatter (Takk for den, Anna 😀 ) sier du? Foruten å sprute kaffe på tastaturet av de vittige kommentarene som flyr mellom Dan og Anna innimellom?

Jeg stortrives med podden. De par første episodene var preget av litt barnesykdommer med lyden. La for all del ikke dette avskrekke dere fra å lytte videre forbi de første episodene. Det blir bedre, og tross knepp og hopp i lyden innimellom er poddens første episoder svært underholdende.

Både Dan og Anna er innbitte Isfolks-fan, og har virkelig lagt ned mye tid og arbeide på arbeidet med poddene. Manus som går til helsike fordi de sporer av på sidespor, vittige kommentarer, gråting på toget, alt slikt kommer frem. Og det er helt fantastisk for meg.

Lydproblemer til tross, det ligger faktisk enormt mye arbeide bak hver episode. Gjennomlesing av bøkene minst to ganger i forkant av å podde, skape manuskript på de viktige saker man skal ta opp, alt dette tar mye tid. Spille dette inn, klippe det sammen og slike ting, alt dette tar tid. Og dette er gjort kun fordi de hadde lyst, og tok seg tiden til det. Dette er noe de gjør på grunn av sin brennende interesse for nettopp Sagaen om Isfolket.

Kommentarene henger løst hos denne Duoen, og jeg sitter av og til og småflirer for meg selv mens jeg hører på. Jeg kan ikke fatte at jeg ikke kom i gang med å høre på den før? Har jeg noen unnskyldning? Egentlig ikke, foruten en hel del private saker som stilte seg i veien for meg energimessig. Men selv om jeg henger etter så det gir ekko i veggene på dette hører jeg nå i det minste på NÅ, og luksusen nå er at jeg ikke må vente fjorten dager på neste avsnitt 🙂

Om du liker Sagaen om Isfolket, og om du har lest alle bøkene, jeg anbefaler deg å lytte til podcasten. Har du ikke lest bøkene på svært lenge kanskje du får en liten oppvekker av interesse? Har du aldri lest bøkene må jeg advare deg om at det nok er litt spoiler å høre på den før du leser bøkene, de går ganske detaljert inn i handlingen og avslører fortløpende saker som kanskje ødelegger den første leseopplevelsen litt så jeg anbefaler deg å enten høre på eller lese bøkene før podcasten. Deretter kan du lytte og se om du er enig i Dan og Anna mens de harselerer, har morro og kaster vittige kommentarer. Søk opp Margit Sandemo-kanalen på Youtube, eller Sagan om Isfolket podcast på Itunes! Og dere? Gi dem en par stjerner der også? 🙂

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.