Nina

Nina

Nina er min yngste skapelse men var den første til å bli publisert i filmform! Novelle og film for barn.

Les mer
Nona

Nona

Nona er mitt eldste arbeide. Jeg har hatt følge med henne i mange år, og håper jeg en dag får publisert henne. Nona er en fortelling innen sjangeren Fantacy, der jeg har frie tøyler og selv skaper min egen verden

Les mer
Kristin

Kristin

Kristin har jeg arbeidet med i rykk og napp. Hun er en krevende jente, fordi hun ikke har rot i Fantasy-miljøet. Pga dette krever det at jeg gjør min jobb med bakgrunnshistorien

Les mer
Homepage / Kristin / "Skriver du noe for tiden?"
På lista over lesestoff Lang vei tilbake På ønskelista Når glorien falmer Biblioteket i Ljusdal endelig åpent igjen! Et Hjem – Av Henrik Ibsen Om å skrive dagbok Bibliotek igjen snart! Kilder for fakta Bakgrunnsarbeide er så viktig Automatskrift Japansk bokinnbinding Ville bare dele denne med dere Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 6 De hellige hulers land Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 5 Klippehulens folk Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 4 Steppevandring Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 3 Mammutjegerne Jens Bjørneboe – Uten en tråd Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 2 Hestenes dal Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 1 Hulebjørnens klan Hva gjør en bok til en bra bok? Automatskrift Lag din egen notatbok Automatskrift Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 47 Er det noen der ute? Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 46 Det svarte vannet. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 45 Legenden om Marco Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 44 Den onde dagen 10 feil forfattere gjør Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 43 Et streif av ømhet Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 42 Stille før stormen Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 41 Demonenes fjell Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 40 Fanget av tiden Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 39 Rop av stumme røster Rita reflekterer over sagaen om Isfolket – Bok 38 Skjulte spor Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 37 Skrekkens by Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 36 Trollmåne Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 35 Vandring i mørket Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 34 Kvinnen på stranden Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 33 Nattens demon. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 32 Hunger. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 31 Fergemannen Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 30 Utysket Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 29 Lucifers kjærlighet Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 28 Is og ild. Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 27 Skandalen Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 26 Huset i Eldafjord Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 25 Engel med svarte vinger Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 24 I jordens dyp Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 23 Våroffer Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 22 Demonen og jomfruen Rita reflekterer over Sagaen om isfolket – Bok 21 Djevelkløften Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket- Bok 20 Ravnens Vinger Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 19 Dragens tenner Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 18 Bakom fasaden Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 16 Galgeblomsten Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 15 Vinden fra øst Et designermareritt Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 14 Den siste ridder Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 13 Satans fotspor Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 12 Feber i blodet Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 11 Blodhevn Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 10 Vinterstorm Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 9 Den ensomme Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 8 Bøddelens datter Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 7 Spøkelsesslottet Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 6 Den onde arven Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 5 Dødssynden Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket- Bok 4 Lengsel Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 3 Avgrunnen Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 2 Heksejakten Rita reflekterer over Sagaen om Isfolket – Bok 1 Trollbundet Rita reflekterer over Heksemesteren – Bok 15 Inn i det ukjente Rita reflekerer over Heksemesteren – Bok 14 Frostens datter Rita reflekterer over Heksemesteren – Bok 13 Klosteret i tårenes dal Små (eller ganske store) gaver Rita reflekterer over Heksemesteren – Bok 12 Sagn om glemte riker Rita reflekterer over Heksemesteren – Bok 11 Skammens hus Nina som forfilm! Never give up – Never surrender. <3 Den store bibliotek-sorgen Automatskrift Beskyttet: Nona Beskyttet: Kristin På andra sidan växer gräset – Av Petra Sandberg Torstensson I dag kom den! For den oppmerksomme som har merket seg.. Når det er marsvær i April.. Et brilleetui kan brukes til så mye Jeg har den beste kjæresten del 2 Til og med katter kan finne på å lese innimellom! Og vi er oppe! Den vakre kunsten å skrive for hånd Jeg gleder meg slik! Jeg har den beste kjæresten!! Kalligrafi og fyllepenner.. Vel.. 11 ting du (kanskje) ikke visste om Harry Potter?

Kristin, Manus, Nona, Skrivekløe, Småprat

«Skriver du noe for tiden?»

fjærpennÅjada. Selv om jeg ikke sier så mye om skrivingen min her på bloggen hele tiden og konstant kan jeg love dere at jeg skriver.

Nona er et stadig pågående prosjekt, Kristin ligger hele tiden i halsgropa og murrer som en katt, og utover det skaper jeg hele tiden små korte fortellinger, automatskrift, dikt og annet morsomt jeg kanskje ikke deler med alle på nett hele tiden.

Jeg har blitt spurt om å skrive manus igjen, selv om jeg også har fått beskjed at det ikke er noe direkte hastverk med det da det ikke er noen filmprosjekt i absolutt nærmeste fremtid, så jeg snuser litt forsiktig på tekster jeg har liggende og ser om noen av disse kan utbroderes eller om de ikke passer seg for film. Det er jo tross alt slik; Ikke alt som skrives kan enkelt filmes.

Har jeg tro på at noen av tekstene mine er gode nok for en eventuell utgivelse?

Vel.. la meg si det slik: Det er ikke et enkelt spørsmål å svare på. Så mange mennesker har forklart for meg i detalj hvor dyktig jeg er på å skrive og formulere meg. Jeg vet jeg er god. Men «god» er ikke det samme som «super» og selv ikke «super» skulle være noen garanti for utgivelse. Alle forlag har et budsjett å holde, og en større del av det budsjettet er nok ofte satt av til de forfattere forlaget allerede har kontrakter med, og det er begrenset hvor mange nyutgivelser et forlag faktisk har råd med. Eller tid. Det er svært mange utrolig dyktige forfattere som må sitte på benken og vente på tur, uansett hvor fantastisk gode de er til å skrive. Det innser jeg.

Uansett.. om vi nå tillater en viss sand å ta opp plass på min blogg en liten stund igjen da.. om noen slik som Aune Sand kan gis ut, må det jo finnes gode sjanser også for meg. For i forhold til Aune Sand er jeg en fantastisk forfatter.

Jeg har også med munterhet merket meg at forlaget som ligger bak Aune Sands utgivelse passende nok heter… Champagnemus Forlag! Jøss! For et sammentreff? Et av Aunes favorittsynonymer for den kvinnelige sydstat er jo nettopp dette? Å, det var ikke et sammentreff? Vent litt, mener du at Aune Sand (sannsynligvis etter utallige avslag fra alle andre forlag med litt vett i ledelsen) laget sitt eget forlag og ble publisert likevel? Jaggu! 🙂
Men jommen er det slik! Forlaget er eid av Aune Sand. Og har en utgivelse så langt. Den neste blir vel neste gang Aune skriver en bok?;) Uansett var det dagens høyvannsmerke for min del, jeg lo ganske godt av dette!

Hvordan hans utgivelse nå enn henger sammen, og hvordan det nå blir med noen av mine forhåpninger til utgivelse også.. jeg har mange som står bak meg i troen på min penn. Jeg velger å tro at selv familie og venner ville vært litt måteholden med skryt og ros om jeg hadde vært i Aunes klasse når det gjelder skrivingen min. Så overveldende positiv kritikk jeg har fått på en hel del av det jeg har skrevet må jeg tro ett av to: Enten overdriver samtlige av mine venner og familiemedlemmer noe så inderlig for å være lojal mot meg…. eller de forteller sannheten bare en ørliten tanke mer i min favør enn det ville vært mot en villt fremmed nettopp fordi det er meg. Og jeg er frekk nok til å tro det er det siste 😉 For jeg er flink! Nemlig!

Post a Comment