Nina

Nina

Nina er min yngste skapelse men var den første til å bli publisert i filmform! Novelle og film for barn.

Les mer
Nona

Nona

Nona er mitt eldste arbeide. Jeg har hatt følge med henne i mange år, og håper jeg en dag får publisert henne. Nona er en fortelling innen sjangeren Fantacy, der jeg har frie tøyler og selv skaper min egen verden

Les mer
Kristin

Kristin

Kristin har jeg arbeidet med i rykk og napp. Hun er en krevende jente, fordi hun ikke har rot i Fantasy-miljøet. Pga dette krever det at jeg gjør min jobb med bakgrunnshistorien

Les mer
Homepage / Bloggutfordring / Nå som Fivrelden er ferdig med sin master..
Automatskrift. Automatskrift fra 2013 Yes. Skjerp dere! SKJERP DERE! Hvil i fred, Jahn. Takk for musikken. Shakespeare er fortsatt en innspirasjon Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Automatskrift Virginia Woolf Quote Godt sagt Jeg har begynt med Bullet journal Jeg har lest Robinson Crusoe av Daniel Defoe…igjen! Språk er facinerende Jeg har lest Anna Karenina av Leo Tolstoy Når man er historie-nerd : Yuki-onna Ikke alle skjønnheter har en penn Sannheten bakom «Solens sønn og Månens datter» Gratulerer med morsdagen! En replengdes avstand Hva vil jeg oppnå med å skrive? Beskyttet: Kezan og Prinsen – Del fire Beskyttet: Kezan og Prinsen – Del tre Gjenreisningen av Finnmark Ingen ord Om å få en «eureka» opplevelse mens man skriver Beskyttet: Kezan og Prinsen del 2 Beskyttet: Kezan og Prinsen revidert, del 1 The Dark Crystal Dette fenomenet som kalles skrivetørke Når «legender» går i tusen knas Kezan og Prinsen Hvil i fred, Margit Musikk til inspirasjon Automatskrift Automatskrift Vi har mistet Minken Fosheim Jeg har lest Anne Franks dagbok..igjen. Dagens bok-craving If I Can Stop One Heart From Breaking – Dagens dikt Sommerlesning – er du med? Jeg har lest Stormens Vandrer av Dan Hörning Noen dager elsker man kjæresten sin mer enn andre dager. John Michelet er død Jeg har lest Svärdspel i Hadarlon av Dan Hörning En Hustavle Sagaen om Isfolket – Podden del 23..og en halv?! Sagaen om Isfolket – Podden del 23 Sagaen om Isfolket – Podden del 22 Sagaen om Isfolket – Podden del 21 Sagaen om Isfolket – Podcast del 20 Podcasten så langt Sagaen om Isfolket – Podden del 19 Sagaen om Isfolket – Podden del 18 Sagaen om Isfolket – Podcast del 17 Sagaen om Isfolket – Podcast del 16 Bokgasmisk! Sagaen om Isfolket – Podden del 15 Sagaen om Isfolket – Podden del 14 Sagaen om Isfolket – Podden del 13 Sagaen om Isfolket – Podden del 12 Sagaen om Isfolket – Podden del 11 True story Sagaen om Isfolket – Podden. Del 10 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 9 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 8 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 7 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 6 Sagaen om Isfolket – Podden. Del fem Sagaen om Isfolket. Podden, del fire Sagaen om Isfolket – Podden. Del tre Sagaen om Isfolket – Podden. Del 2 Sagaen om Isfolket – Podden. Del 1 På lista over lesestoff Lang vei tilbake På ønskelista Når glorien falmer Biblioteket i Ljusdal endelig åpent igjen! Et Hjem – Av Henrik Ibsen Om å skrive dagbok Bibliotek igjen snart! Kilder for fakta Bakgrunnsarbeide er så viktig Automatskrift Japansk bokinnbinding Ville bare dele denne med dere Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 6 De hellige hulers land Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 5 Klippehulens folk Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 4 Steppevandring Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 3 Mammutjegerne Jens Bjørneboe – Uten en tråd Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 2 Hestenes dal Rita reflekterer over Jordens Barn – Bok 1 Hulebjørnens klan Hva gjør en bok til en bra bok? Automatskrift

Bloggutfordring

Nå som Fivrelden er ferdig med sin master..

Så er det på tide med forsøk på bloggutfordring 🙂

Jeg siterer meg selv:

I løpet av tidsfristen skal vi lese en berettelse knyttet til julen. Den behøver ikke være lang, det kan være en kort berettelse. Du kan også velge en berettelse knyttet til julen som du er midt i å lese nå, eller som du har lest etter 1 desember begynte. Det viktige er at det skal ikke være mer enn en måneds tid siden du leste den, og den skal være knyttet til jul.

Deretter? Hva er utfordringen i dette spør du? Jo nå skal du høre: Du skal synes noe om den. Ikke om det tekniske arbeidet (da har jeg ingen sjanse selv!), men om berettelsen i seg. Selvklart kan man nevne noe rundt det tekniske også, men det er ikke meningen vi skal resensere forfatterens teknikker, vi skal syns noe om selve berettelsen. Fortelle fra et personlig perspektiv; Hvorfor du valgte denne berettelsen av alle, hva den vekker i deg, hva den får deg til å føle, tenke og mene. Hvordan har den forandret ditt syn på livet og/eller julen. Slike ting!

Så hva sier du, Fivrelden? 🙂 Skal vi syns noe her? 🙂 Hvilken tidsfrist vil du ha? 🙂 Og vi KAN endre berettelsen fra «knyttet til julen» til «knyttet til <fyll inn det som passer>». Forslag? 🙂

4 Comments

  1. fivrelden 12. mai 2014 18:12

    Kan jo skrive det her også. Men jeg synes utfordringen virker givende, jeg. Du er velkommen til å foreslå tid. Du arbeider og jeg har jo ferie 🙂

  2. Rita 13. mai 2014 07:43

    Da synes jeg en ukes tid? 1 uke akkurat fra i kveld klokken 8? 🙂

  3. fivrelden 13. mai 2014 10:10

    Vi har en avtale 🙂

  4. Pingback: Det er sommer og det betyr årets første bloggutfordring | Fivreldens ordvev

Post a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.